KLAUS IOHANNIS: Daca Victor Ponta pune in pericol dreptul la vot, oare ce alte drepturi fundamentale va mai periclita ?

KLAUS IOHANNIS. Prezidentiabilul ACL a cerut MAE sa organizeze mai multe sectii de votare in strainatate, in conditiile in care BEC a anuntat ca acest lucru este posibil si tine de competenta institutiei conduse de Titus Corlatean.

KLAUS IOHANNIS. „Astazi avem de la BEC ca Guvernul ar fi putut sa mareasca numarul sectiilor de votare din diaspora, dar nu a vrut. Domnului Ponta ii este frica de voturile romanilor din diaspora, pentru ca ei stiu foarte bine sa faca foarte bine diferenta intre mine si Victor Ponta care iata, inclusiv in calitatea lui de premier, a mintit. Este o situatie foarte trista ca un candidat profita de functia publica pe care o are pentru a ingradi un drept constitutional. Astazi am aflat ca vor iesi mii de oameni in strada pentru a-si apara dreptul la vot. Imi exprim solidaritatea cu cei care vor protesta. Ii chem pe toti cetatenii cu drept de vot sa-l foloseasca. Candidatul Victor Ponta este un pericol pentru democratia din Romania. In 16 noiembrie, votam pentru democratie. Ma intreb daca Victor Ponta pune in pericol dreptul la vot, oare ce alte drepturi fundamentale va mai periclita. Eu cer MAE sa mareasca numarul de sectii de votare„, a declarat Klaus Iohannis.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.