Infrangere pentru FC Botosani

A fost un meci in care nu se poate spune despre fotbalistii botosaneni ca ar fi fost intr-o forma foarte buna.

O buna parte a meciului au fost dominati de clujeni, cel putin in prima repriza, dar au avut si o ocazie de schimbare a scorului in favoarea lor, insa ratata.  
 
Echipa adversa, CFR Cluj, s-a aparat foarte bine si a fructificat un moment prielnic aproape de finalul primei reprize. 
 
Meciul s-a incheiat cu scorul 1-0 pentru  CFR Cluj. 
 
Echipele au aliniat la start urmatorii jucatori :
 
FC Botoşani: Curileac – Patache, Oltean, Tincu, Acsinte – Fulop, Vasvari, Croitoru – Quenten, Roussel – Batin
 
Rezerve: Lazar, Svichi, Homei, Danci, Ianc, Codoban, Hadnagy
 
CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora, Thiago, Monroy, Petrucci, Paun, Jazvic, Dore
 
Rezerve:Amadio, Ene, Szilard, Carp, Chanturia, Fl. Costea, Guima
 
Au arbitrat: Radu Petrescu (Bucuresti) – Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Orbulet (Bucuresti)
 
Golul meciului a fost marcat cu 7 minute inainte de incheierea primei reprize, atunci cand balonul a ajuns in poarta botosanenilor printr-un sut al lui Jazvici din interiorul careului. Mingea a trecut printre picioarele portarului, ajungand in poarta. 
 
Pana la marcarea golului de catre clujeni, fotbalistii de la FC Botosani au avut o ocazie in minutului 26, cand Marius Croitoru a sutat puternic de la 16 metri spre poarta, trimitand mingea langa bara din stanga. Doar prezenta de spirit a portarului clujean a impedicat schimbarea scorului. 
 
Si clujenii au avut in primele minute ale jocului o sansa de schimbare a scorului in favoarea lor, pe care au irosit-o.
 
In repriza a doua botosanenii au fost ceva mai agresivi, au dominat mare parte din timp in teren, insa soarta meciului a ramas neschimbata. 
 
Botosanenii au suportat astfel cea de-a doua infragere de pe teren propriu din acest sezon. Prima a fost cu Gaz Metan Medias, cand scorul a fost 0-3, ratarea avand loc in prima etapa a sezonului.
 

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.