Liderul PNL Botosani: „Toti liberalii trebuie sa ramana uniti pentru ca nu au alta solutie”

Liberalii nemultumiti dupa alegerile parlamentare nu pornesc spre PSD. Sunt simple speculatii ca unii membri PNL incearca sa treaca in barca social-democratilor, spune Catalin Flutur, presedintele PNL Botosani.

„A avea o intalnire cu cineva nu inseamna ca trece cineva dintr-o parte in alta. Eu nu cred in momentul de fata ca un partid care a luat aproape totul mai are nevoie si de alte persoane, pentru ca nu va putea, sub nicio forma, sa ii multumeasca pe toti cei care au tras pentru partidul lor. Cred ca ramanem in sfera speculatiilor”, a spus Catalin Flutur.

Cu o zi in urma, la usa sefei PSD, Doina Federovici, a batut liberalul Verginel Gireada. Dupa vizita, a declarat ca a vrut sa transmita felicitari castigatorilor acestor alegeri. A mai declarat si ca scorul obtinut de PNL reflecta erorile conducerii centrale a partidului.

„Poate si dumnealui este una dintre erorile conducerii centrale a partidului. Nu as putea sa comentez lucrul acesta. Eu cred ca toti cei de dreapta si toti liberalii trebuie sa ramana uniti, pentru ca nu au alta solutie”, a declarat Flutur.

 

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.