Marius Budăi, PSD: „Îl susțin pe Lucian Trufin să înființeze școli de meserii în tot județul în parteneriat cu mediul de afaceri din fiecare zonă”

Fostul ministru al muncii, deputatul PSD Marius Budăi a explicat că programul „Școli de meserii” al lui Lucian Trufin a fost remarcat de presa și televiziunile naționale tocmai pentru că reprezintă o soluție ce poate fi multiplicată la nivel național, nu doar în Botoșani, pentru păstrarea tinerilor în țară.

Școala de meserii de mecanici agricoli din Vlăsinești pe care a înființat-o Lucian Trufin când era primar este un model de succes pentru păstrarea tinerilor în Botoșani și în fiecare județ din țară.

„Propunerea lui Lucian Trufin de a se înființa școli de meserii este o soluție simplă și verificată, care poate fi multiplicată peste tot în țară pentru a-i determina pe tineri să nu mai plece la muncă în străinătate. Îl susțin pe colegul meu, care candidează la funcția de președinte a Consiliului Județean să înființeze astfel de școli de meserii în mai multe zone din județ, în funcție de specificul activităților economice din fiecare regiune. Este o soluție dovedită care poate fi replicată oriunde în România, dar în special în zonele în care tinerii nu au foarte multe oportunități”, susține Marius Budăi.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Botoșani, Realizat de SC Direct Research SRL, Cod Unic de Identificare mandatar financiar coordonator 21240002.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.