Membrii de la Forta Civica au comemorat un an de la alegerile parlamentare

Aproximativ 20 de botosaneni, membri ai Partidului Forta Civica (PFC), au sustinut in luni seara o forma de manifest, la implinirea unui an de la alegerile parlamentare.

Acestia s-au reunit in fata Muzeului Judetean si au impartit fluturasi cu mesaje care sa caracterizeze sistemul de guvernare al USL in decursul unui an, avand si candele aprinse.

„Au promis un milion de locuri de munca, in schimb numarul somerilor a crescut cu inca 54.000, au promis investitii de 10 miliarde de euro in 4 ani, in schimb acestea au scazut cu 36%, au promis scaderea impozitelor si conditii de trai mai bune, insa au introdus taxa de stalp, acciza suplimentara pe combustibil, impozit pe nevestele casnice, dar energie si mancare mai scumpe. Au anuntat privatizari de succes, insa au realizat cea mai mare cacialma la Oltchim si CFR Marfa. Cand erau in opozitie s-au declarat impotriva proiectului de la Rosia Montana Gold Corporation. Acum, fiind la Putere, sustin acest proiect si, chiar mai mult, opozantii sunt anchetati si numiti, «neofascisti» sau «anarhisti». Au promis conditii mai bune in educatie, in schimb au taiat banii de naveta pentru copiii de la sate, au promis ca vor elimina risipa politicienilor si vor taia cheltuielile statului, in schimb bugetul Camerei Deputatilor a fost marit cu 13 milioane lei, salariile primarilor cu 30% iar indemnizatiile de pana la 3.000 de euro pe sedinta la companiile de stat. Asadar, au promis «Dreptate pana la capat!», in schimb ne-au dat «Minciuna pana la capat»”, au declarat membrii de la Forta Civica.

Forma de manifest a avut loc simultan si in judetele unde exista organizatii PFC.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.