Mesaj emotionant al lui CATALIN FLUTUR catre botosaneni! (VIDEO)

Co-presedintele PNL Botosani Catalin Flutur a transmis un mesaj emotionant si, in acelasi timp, inedit tuturor crestin-ortodocsilor.

Candidatul pentru functia de primar al municipiului Botosani, Catalin Flutur, a  transmis crestin-ortodocsilor botosaneni un mesaj video emotionant. Filmarile au fost facute intr-o biserica, cuvintele pornite din suflet fiind trimise de Catalin Flutur catre toti botosanenii care primesc in case Lumina Invierii: „Dragii mei, va doresc sarbatori luminate, cu liniste si bucurii. Hristos a inviat!”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.