O RAZA DE LUMINA pentru familiile nevoiase (FOTO)

Organizatia Judeteana UNPR Botosani a intins o mana de ajutor persoanelor cu posibilitati financiare reduse. Orice ajutor e binevenit pentru aceste familii.

„Am vrut doar sa aducem o raza de soare inainte de Paste familiilor nevoiase daruindu-le alimente de care au nevoie pentru sarbatori. In preajma sarbatorilor de Paste, dar si de Craciun, am oferit acest suport familiilor care au nevoie. Cu aceasta ocazie am descoperit multe nereguli vis-a-vis de cum au ajuns în aceasta situatie, datorita sistemului  si vorbim de persoane cu handicap care nu beneficiaza de o pensie in acest sens”, a declarat Tereza Nica, presedintele Organizatiei Municipale a UNPR Botosani.

Aceasta actiune a avut si sprijinul prim-vicepresedintelui UNPR Botosani, Doru Tomac, si al lui Fedor Gheorghe, secretar general al UNPR Botosani.

„Urez un Paste fericit tuturor si fie ca lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele si sa ne deschida inimile spre iubire si credinta. Sa privim cu seninatate inainte si sa ne bucuram de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza mai mult pentru noi!”, a declarat  Tereza Nica, presedintele Organizatiei Municipale a UNPR Botosani.

La actiune au mai participat: Romulus Eram, presedintele Organizatiei de Seniori UNPR Botosani, Gica Sandu, presedintele Organizatiei de Femei UNPR Botosani, Puscasu Andreea, prim-vicepresedintele Organizatiei de Tineret UNPR Botosani.

 

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.