Home Politica Mihai Razvan Ungureanu : Cum poate un judet ca Botosanii sa voteze...

Mihai Razvan Ungureanu : Cum poate un judet ca Botosanii sa voteze PSD?

Mihai Razvan Ungureanu, prim-vicepresedintele Aliantei Crestin Liberale, i-a indemnat pe botosaneni sa mearga la vot si sa puna stampila pe candidatul Klaus Iohannis, si NU pe cel care reprezinta sistemul mafiot social-democrat.

 
Fostul presedinte al Aliantei Civice si-a mai exprimat opinia ca multi botosaneni vor vota si cu gandul la rudele care muncesc din greu in strainatate si carora le este refuzat dreptul consitutional la vot. 
 
Ungureanu a explicat faptul ca Ministerul Afacerilor Externe, parte a Guvernului condus de cel care vrea sa devina presedintele Romaniei, le refuza romanilor din diaspora dreptul la vor prin faptul ca desi avea posibilitatea sa mareasca numaru de sectii de votare, a opus o rezistenta conntinua solicitarilor venite de la cei plecati in afara tarii. 
 
Mihai Razvan Ungureanu s-a aratat chiar nedumerit ca botosanenii au votat cu PSD in conditiile in care sunt foarte multe familii ale caror rude lucreaza peste hotare si trimit acasa bani, insa guvernatnii ii sfideaza, le arata o totala lipsa de respect. 
 
“Ministerul Afacerilor Externe nu mareste numarul sectiilor de votare, desi are posibilitatea logistica de a o face. Peste hotare, vom avea aceleasi cozi, poate mai numeroase. In judetul Botosani locuitorii sunt sustinuti in primul rand de remitentele botosanenilor care au plecat in Spania si Italia la munca. Cum poate un judet ca Botosanii sa voteze PSD, care interzice exprimarea dreptului de vot pentru cetatenii romani aflati in strainatate si pentru botosanenii de acolo? Ii rog pe botosanenii care se gasesc in afara granitelor sa mearga la vot sa isi exercite dreptul si sa demonstreze ca sunt si patrioti si constienti pentru destinul celor de acasa”, a spus Razvan Ungureanu.
 

Exit mobile version