Home Politica „Miscarea pentru Botosani” incepe sa-si prezinte candidatii la primarii (VEZI LISTA)

„Miscarea pentru Botosani” incepe sa-si prezinte candidatii la primarii (VEZI LISTA)

Catalin Flutur, Mircea Costea si Corneliu Furtuna

„Miscarea pentru Botosani” este o alianta electorala, nu una politica, a tinut sa sublinieze Catalin Flutur, liderul Organizatiei judetene a PDL. Acesta a precizat ca alianta care a luat nastere intre PDL, Partidul Ecologistilor si PNTD isi propune sa faca ceva concret pentru municipiu, pentru botosaneni. „Ne unim fortele pentru Botosani”, a declarat primarul Catalin Flutur.

Astazi, toti trei sefii de partide care si-au dat mana in „Miscarea pentru Botosani” au iesit sa-si prezinte alianta. Cu aceasta ocazie, liderii Catalin Flutur, Mircea Costea si Corneliu Furtuna, au venit si cu o parte din lista candidatilor la primarii.
Astfel, la Primaria Dorohoi intra in cursa electorala  medicul Valerian Andries, la Adaseni-Constantin Dresleuca, Gorbanesti-Giorgica Timisag, Hiliseu Horia-Ioan Butnaru, Hudesti-Didi Zlei,  la Bucecea-Bogdan Suruciuc, la Braesti – Dorel Andrici, Curtesti-Florin Plian, Frumusica-Gheorghe Foca, Mihai Eminescu-Florin Munteanu, Mitoc-Sorin Scutaru, Stiubieni-Radu Cataranciuc, iar la Vlasinesti-Ionel Oniciuc.

Exit mobile version