MONICA MACOVEI :Duminica avem de ales intre libertate sau dictatura, intre bunastare sau saracie

La Cluj si Timisoara, acum cateva zile, se striga Jos comunismul!. Asta nu s-a mai auzit in Romania din anii 90. Oamenii striga Jos comunismul!, pentru ca simt pericolul real al intoarcerii la dictatura prin Victor Ponta.

Daca Ponta iese presedinte, saracii vor fi si mai saraci. Saracia nu este un accident. Saracia vine din corupție, iar Ponta protejeaza corupții. 25 de miliarde de euro pe an ne costa corupția din banii publici, fara a pune la socoteala spagile. De aceea suntem mai saraci cu cel puțin 25 de miliarde de euro pe an. 
 
Daca Ponta iese presedinte, se va opri justiția independenta, se vor opri anchetele independente ale DNA. 
 
Daca Ponta iese presedinte, toți baronii PSD sau din orice alt partid vor putea sa fure nestingheriți din banii nostri, averile facute ilegal nu le vor mai fi confiscate si ei nu vor mai fi pedepsiti, pentru ca vor fi ocrotiti de presedintele care uneste hotii. 
 
Daca Ponta iese presedinte, votul va fi o lozinca, si nu un drept. Daca Ponta iese presedinte, votul liber va fi inlocuit cu votul fraudat si votul-lozinca. 
 
Daca Ponta iese presedinte, ne intoarcem sub rusi. 
 
Duminica trebuie sa mergem la vot cat mai multi sa ne salvam tara. 
 
Duminica trebuie sa mergem la vot cat mai multi, pentru a reduce impactul “fraudei Dragnea”. 
 
Duminica trebuie sa mergem la vot: tineri, parinti si bunici. Parintii sa voteze cu gandul la viitorul copiilor lor, iar bunicii sa voteze cu gandul la viitorul nepotilor lor. 
 
Duminica trebuie sa mergem la vot. Chiar trebuie.
 
comunicat
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.