TSD Botosani incheie campania electorala cu lampioane

TSD Botosani a incheiat campania electorala pentru alegerile prezidentiale, vineri seara cu lansarea de lampioane in Piatia Revolutiei, in fata Prefecturii Botosani.

Peste 400 de tineri social-democrati, membri si simpatizanti PSD au lansat 400 de lampioane pentru a marca sfarsitul actiunilor electorale si pentru a indemna botosanenii sa il aleaga pe Victor Ponta presedinte, duminica, 16 noiembrie.
 
„In aceasta seara incheiem campania electorala pentru alegerea presedintelui Romaniei si prin aceasta actiune am vrut sa transmitem un ultim mesaj botosanenilor care vor iesi la vot duminica, 16 noiembrie. Mesajul nostru este unul pozitiv, noi indemnam alegatorii sa voteze un bun roman, un patriot, un presedinte care poate uni toti romanii. Iar acest presedinte este Victor Ponta ”, a declarat Bogdan Buhaianu, presedintele TSD Municipiul Botosani.
 
La actiune au fost prezenti si liderii partidului, Doina Federovici, sefa campaniei si vicepresedinte PSD Botosani, deputatii Tamara Ciofu si Mihai Balta, secretarul executiv Gheorghe Vazdoaga, presedintele organizatiei judetene TSD, Dana Lazaruc si viceprimarul Cosmin Andrei.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.