PROTESTE cu MII de OAMENI, in toata tara. „Jos ciuma rosie” au strigat protestatarii

In marile orase din tara, inclusiv in Capitala, vineri seara au iesit in strada pentru a protesta numeroase persoane care considera ca nu s-au luat toate masurile pentru ca turul al II-a al alegerilor prezidentiale sa fie unul corect.

Oamenii si-au aratat si dezacordul cu politica Guvernului condus de Victor Ponta. 
 
In Capitala, intr-un mars pornit din Piata Universiatii, protestatarii s-au oprit la Guvern unde au strigat lozinci impotriva Guvernului Ponta si si-au aratat sustinerea in aceasta campanie pentru Klaus Iohannis.
 
Si la sediul PSD s-a oprit coloana protestatarilor. Acolo au strigat : „Dam jos dictatorul”,  „Jos ciuma rosie”. 
 
Ajunsi in fata Ambasadei Rusiei,  au scandat : „Putin, nu uita, nici Moldova nu-i a ta” sau „Nu vrem in Rusia, jos comunistii”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.