Ovidiu Portariuc ii ia apararea primarului Voicu Murariu

ovidiu portariuc

In timp ce Catalin Flutur a catalogat drept inadmisibil limbajul folosit de primarul Voicu Murariu la adresa unor consilieri judeteni, primarul Ovidiu Portariuc declara ca il intelege si este alaturi de colegul sau de partid care a dat frau liber nervilor in sala de sedinte a CJ.

„Am vazut reactia domnului Mugurel Flutur, pe care nu am inteles-o. Se inscrie in acelasi registru specific celor din PDL, si anume un avertisment, o amenintare catre un primar de comuna care a indraznit sa ridice un semn de intrebare vizavi de modul cum s-au alocat aceste sume. Sustin demersul primarului Voicu Murariu si cred ca orice primar de comuna merita apreciat pentru modul cum reuseste, cu resurse limitate, sa gestioneze o comunitate si sa duca inainte proiectele pe care le face pentru comunitatea respectiva”, a declarat Ovidiu Portariuc in conferinta PSD, de vineri.

Reamintim ca primarul comunei Vladeni s-a referit la o parte dintre consilierii judeteni numindu-i „nesimtiti”, insa presedintele organizatiei municipale a PSD, Ovidiu Portariuc, spune ca il intelege foarte bine pe Murariu, in conditiile in care comuna pe care o conduce a primit bani „in bataie de joc”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.