Home Politica PARLAMENTARII s-au grabit sa semneze pentru a-si CRESTE PENSIILE

PARLAMENTARII s-au grabit sa semneze pentru a-si CRESTE PENSIILE

Majorarile ajung la 5.000 lei/luna ! Legea care le asigura fostilor, actualilor si viitorilor parlamentari venituri mai mari la pensie se bucura de o sustinere mare printre deputati si senatori.

Peste 200 de parlamentari s-au grabit sa-si dea semnaturile pentru a sustine sustine legea care le asigura venituri mai mari la pensie. Asta in conditiile in care, o initiativa legislativa obisnuita are, de regula, doar cateva semnaturi de sprijin. In functie de cat au lucrat in Parlament, alesii pot primi pensii si de 5.000 de lei. 
 
Votul pe care este de asteptat sa-l dea, le va aduce o crestere substantiala a pensiilor.
 
In urma unui calcul facut pe baza indemnizatiei actuale, de 7.000 de lei , scrie RTV.NET, un deputat cu un mandat complet va primi in plus o pensie de 1.600 lei.
 
Daca respectivul parlamentar are doua mandate complete, atunci el va primi un spor la pensie de 3.400 lei. La trei sau mai multe mandate complete pensia acestor parlamentari este suplimentata cu peste 4.400 lei/luna.
 
In Parlament s-a inregistrat un adevarat record de semnaturi pentru mega-proiectul prin care parlamentarii isi dau pensii speciale, aproape 250 dintre ei sustinand proiectul, mobilizare rar intalnita in cazul altor initiative legislative.
 

Exit mobile version