PDL-istii din Botosani au protestat impotriva USL!

Un numar de 150 de membri ai PDL Botosani au plecat la Bucuresti pentru a participa la mitingul impotriva guvernarii USL.

Vineri seara, aproximativ 150 de democrat-liberali au plecat la Bucuresti pentru a participa la protestul organizat de PDL pentru „sustinerea statului de drept”.

„PDL Botosani a participat sambata cu o delegatie numeroasa, vorbim de 150 de persoane, la Bucuresti, la un miting de prostest. Suntem partid de opozitie si mai nou, dupa domnul Ponta, suntem cel mai mare si mai puternic partid de opozitie. Plecand de la niste sondaje de opinie, in care 16% din populatia Romaniei considera ca tara este pe un drum gresit, plecand de la faptul ca ne-am saturat de minciuna, ne-am decis sa facem un miting de protest prin care sa sustinem in primul rand statul de drept in Romania”, a declarat Catalin Flutur.

Sambata, aproximativ 12.000 de persoane au participat la un miting al PDL, care a avut ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman.

Printre participanti s-a aflat presedintele partidului, Vasile Blaga, si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu.

„Vrem lege, nu faradelege, bunastare muncita, nu pomeni electorale. USL impinge Romania in saracie, se rasteste prin penali si mafioti la justitie. Aceasta batalie este pentru Romania noastra si viitorul copiilor nostri. Romania noastra nu inseamna plagiatori, hoti. Voi sunteti gata sa luptati pentru Romania noastra? Mesajul nostru pentru Ponta si Antonescu este: Va vom invinge!”, a spus Catalin Predoiu la miting.

„Cand oamenii mureau in Apuseni, ei chefuiau. Nu fac nimic, nu sunt in stare sa faca nimic. Asta e cel mai cinstit guvern: un sfert in puscarie. Penalii lor fac legea in Parlament pentru penalii lor. Sa aratam ca PDL este o forta care poate opri raul din Romania”, a spus si europarlamentarul PDL Theodor Stolojan.

La mitingul PDL au mai participat liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan.

Mitingul a continuat cu un mars catre Piata Victoriei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.