Home Politica PNL: Botosanenii vor plati din banii lor greseala lui Ovidiu Portariuc

PNL: Botosanenii vor plati din banii lor greseala lui Ovidiu Portariuc

Dupa ce in urma cu patru ani era principalul critic si sabotor al proiectului Parcului de agrement Cornisa, intre timp, primarului Ovidiu Portariuc a devenit brusc dornic de aventura. Dovada a celor afirmate stau declaratiile si faptele celui mai slab primar al municipiului Botosani de dupa revolutie.

El este cel care a spus ca nu avem nevoie de Parcul de agrement Cornisa, el a spus ca proiectul nu e sustenabil, el a spus ca mai bine imparte banii la saraci si tot el a amanat licitatia astfel incat a ajuns sa piarda finantarea de la Uniunea Europeana pentru proiect, prejudiciind astfel grav interesele cetatenilor municipiului Botosani. Asta pentru ca botosanenii vor plati din banii lor greseala, cu sau fara voie, a lui Ovidiu Portariuc.

Botosanenii trebuie sa stie insa ca primarul actual a fost capabil de o rara contraperformanta – nu a fost in stare sa finalizeze o lucrare pentru care avea deja si proiectul si finatarea. El trebuie sa le dea acestora si niste raspunsuri, sa spuna care au fost interesele ascunse in spatele amanarii licitatiei de atribuire a lucrarilor la Parcul de agrement Cornisa si cine a avut de castigat din asta, pentru ca botosanenii au pierdut.

Pentru a trece cu vederea acest rasunator esec al mandatului sau, Ovidiu Portariuc, vine cu o diversiune. Le prezinta botosanenilor niste desene colorate cu un nou parc, de aventura, pentru care insa nu are sursa de finantare. Parafrazandul pe mentorul sau politic, Ion Iliescu, la Ovidiu Portariuc „sinergia faptelor eludeaza meandrele concretului”. Cu alte cuvinte, isi mascheaza neputinta cu minciuni si teme false. Singura parte buna e ca, totusi, mandatul sau e la final.

Departamentul de comunicare al PNL Botosani

Exit mobile version