PNL IESE DE LA GUVERNARE!

PNL nu va ramane la guvernare, daca nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finantelor, vicepremierul liberal Daniel Chitoiu.

Intrebat de presa daca PNL va mai ramane la guvernare daca anul viitor, din orice motiv, va fi majorata cota unica, Daniel Chitoiu a raspuns scurt: „Nu”.

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei sedinte a Uniunii despre varianta reducerii TVA si cresterii cotei unice in contextul discutiilor legate de constructia bugetara pentru anul 2014.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, ca el este cel care i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru cresterea incasarilor la buget, discutate in USL, deoarece este mai usor sa se ceara la TV scaderi de taxe si bani „mai ales cand ai campanie electorala si nicio responsabilitate”. El a precizat ca nu va majora cota unica de impozitare, dar ca i-a cerut ministrului de Finante diferite scenarii pentru cresterea incasarilor la buget, discutate in USL, si ca asteapta concluzii din partea acestuia.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.