Home Politica PRIMARUL LUCIAN TRUFIN: PSD Vlasinesti il va vota pe Dolineaschi la conducerea...

PRIMARUL LUCIAN TRUFIN: PSD Vlasinesti il va vota pe Dolineaschi la conducerea organizatiei judetene

lucian trufin - primar vlasinesti

Primarul comunei Vlasinesti, Lucian Trufin, a anuntat ca organizatia locala pe care o conduce il va sustine pe Andrei Dolineaschi la functia de presedinte al PSD Botosani.

„M-am consultat cu mai multi colegi din organizatia noastra din Vlasinesti. Am decis sa il votam pe domnul deputat Andrei Dolineschi pentru functia de presedinte al PSD Botosani”, a declarat presedintele PSD Vlasinesti.
Lucian Trufin, care detine si functia de vicepresedinte al PSD Botosani, considera ca Dolineaschi a fost mereu alaturi de primarii social-democrati din judet pe care i-a sprijinit in derularea proiectelor de interes local.
„Andrei Dolineaschi e unul dintre presedintii care i-a ajutat cel mai mult pe primarii PSD si nu numai. Pe mine m-a sprijinit de cate ori am apelat la el si stiu multi alti primari pe care i-a ajutat la Guvern sa isi debolcheze proiectele si sa obtina finantare”, a subliniat vicepresedintele PSD Botosani.
In prezent, deputatul Andrei Dolineaschi este presedintele interimar al PSD Botosani si a declarat ca isi va anunta oficial candidatura pentru un mandat plin, dupa ce va discuta cu presedintele PSD, Victor Ponta.

Exit mobile version