RELU TIRZIORU, solutie pentru sefia CJ Botosani

relu tirzioru

Lucian Trufin, primarul comunei Vlasinesti si vicepresedinte PSD Botosani, este de parere ca Relu Tirzioru este o varianta mult mai buna pentru sefia CJ, mai ales ca ar avea sprijin inclusiv din partea social-democratilor.

Lucian Trufin a declarat ca cea mai buna varianta pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, este Relu Tirzioru, primarul orasului Saveni. Vicepresedintele PSD Botosani mai spune ca ar avea sprijin nu numai din partea liberalilor, ci si din partea social-democratilor. Si asta in conditiile in care nu ar mai exista USL in 2016.

„Relu Tirzioru este o solutie foarte buna la CJ. Relu nu sta in partid datorita domnului Turcanu. Cred ca este invers. Noi toti am adus voturi pentru un presedinte USL. In campania electorala a fost de multe ori in Vlasinesti si am facut echipa. Eu sper sa facem echipa in continuare. Doamna Anusca nu a fost o data in comuna Vasinesti. Din pacate. In campanie a fost de multe ori. Eu o astept. Serban Mihailescu a fost de trei ori, colaboram, ma sustine. Este un parlamentar care ne mai si suna. Mai ai nevoie de ceva? Cu ce pot sa te mai ajut? Pe domnul Popescu nu l-am vazut niciodata. Doamna Minca vine dar nu in Vlasinesti. Nu avem nici sediu si nici organizatie PP-DD”, a declarat Lucian Trufin.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.