VEZI ce indemnizatie pentru cresterea copilului va primi ELENA BASESCU!

elena basescu

Fiica presedintelui Traian Basescu va intra in concediul post-natal.

Duminica noapte, la ora 3.30, Elena Basescu a dat nastere fetitei sale. Se pare numele micutei va fi Sofia Raisa.

Dupa bucuria nasterii, fiica presedintelui se va bucura si de o indemnizatie de lux, in perioada concediului maternal.

Femeile din Romania primesc, in prezent, o indemnizatie maxima de 3.400 de lei, in perioada post-natala.

In schimb, Elena Basescu va primi de la Parlamentul European, timp de jumatate de an, 6.200 de euro in fiecare luna, ca indemnizatie pentru cresterea copilului, informeaza Romania TV.

7 COMENTARII

  1. @daniel – mai stii si altceva, obsedatule? Inca nu ti-au cazut ochelarii de cal pusi de turnator, ca sa mai vezi putin realitatea inconjuratoare?… Mizerabil…

  2. eu nu i-as da nimic lu’ ficasa ca are destui bani.Pentru pensionari si salariati nu sunt bani,da bine ca este pentru ea.Plece cu tot neamul lui.

  3. @andi asta ia 6 mii de euro in timp ce batranilor care au muncit din greu pt tara asta li se taie pensiile si tu imi spui obsedat. prostane din cauza celor ca tine sa dus tara asta dracului si lasa ca vine si vremea ta sa mori de foame si mai vb atunci. handicapat prost ce esti!

  4. da ca e fica de presedinte da unde dracu a muncit ea sa ia atatia bani sa ia la fel ca toate mamele alocatie de de 40 de lei si cum sar fi descurcat da are tacsu ca a furat tara destul a duso in criza

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.