REZOLUTIE PE EDUCATIE IMPOTRIVA GUVERNULUI PONTA

In data de  09.08.2014 in Tomesti, Jud. Timis, a avut loc sedinta Biroului Permanent National TDL al Partidului Democrat Liberal, sedinta la care a participat Gabriel ALECSANDRU, vicepresedinte al tinerilor democrat liberali la nivel national.

In cadrul acestei sesiuni de lucru s-au aprobat conventia de fuziune cu Tineretul Național Liberal (TNL – PNL), protocolul de fuziune cu tineretul Fortei Civice si protocolul de colaborare cu organizatia de tineret a partidului Renewal Movement din Serbia.

Totodata, Tineretul Democrat Liberal a adoptat o rezolutie pe educatie impotriva OUG 49/2014 emisa de Guvernul Ponta.

„Prin aceste modificari aduse Legii Educatiei Nationale, Guvernul Ponta premiaza mediocritatea si slaba pregatire a elevilor lovind in tinerii cu adevarat pregatiti care doresc să obtina performanta. Felul in care Guvernul Ponta trateaza invatamantul constituie o proba de iresponsabilitate. TDL va solicita Avocatului Poporului sa sesizeze direct Curtea Constitutionala cu exceptia de neconstitutionalitate a OUG 49/2014. Este foarte limpede ca aceste masuri sunt pur electorale si nu fac altceva decat sa degradeze mai mult starea invatamantului romanesc”, a declarat Gabriel ALECSANDRU, vicepresedinte in cadrul Biroului Permanent National TDL al Partidului Democrat Liberal.

Comunicat TDL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.