Home Politica S-a infiintat …..PARTIDUL PROSTILOR!

S-a infiintat …..PARTIDUL PROSTILOR!

Un iesean a avut ideea nastrusnica de a infiinta PARTIDUL PROSTILOR si asteapta membri in formatiunea politica pe care o conduce.

Deocamdata, partidul are doar 4 membri. 
 
Ieseanul Cezar Popescu  spune, mai in gluma, mai in serios, ca “desteptii nu au voie in partid, pentru a nu le suci mintile prostilor“.
 
Fondatorul partidului a inregistrat marca la OSIM. Ieseanul asteapta membri in partid, insa spune ca intrarea se va face pe baza unei scrisori in care doritorii vor trebui sa scrie de ce se considera prosti. Doar daca raspunsurile lor se vor incadra in anumite standarde, vor fi primiti in partid. 
 
Despre ideea de a infiinta partidul, Popescu spune, cu mult simt al umorului : la cat sunt eu de prost, ideea nu avea cum sa fie a mea. 
 
Membrii vor avea legitimatii pe care va scrie : “Legitimatie de prost“
 

1 COMMENT

  1. asi dori cu ocazia aceasts sa imi exprim si eu ne multumirea faptul, caci suntem asa de prosti pana am, ajuns in cat sa ne afirmam caci sunte prosti, si cred eu caci obiectul v nu este nevoie ca sa avem si un partid a prostiilor, din intreaga romanie si sa vatei ideia de a face un lucrul ideial de a face partidul desteptiilor,cu toata stima anonim…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version