S-a inscris si ALDE in cursa pentru Primaria Botosani si Consiliul Judetean (FOTO)

Duminica la amiaza si-a facut aparitia in Piata Revolutiei din Botosani si grupul ALDE, „inarmat” cu dosare pline cu acte pentru inscrierea in lupta electorala. Mai intai, reprezentantii ALDE au intrat la Biroul Electoral Judetean (BEJ), iar dupa ce au trecut de formalitatile inerente, s-au indreptat spre Biroul Electoral de Circumscriptie (BEC),unde a urmat o noua serie de formalitati pentru depunerea listelor cu candidati.

Eliberati de aceasta „povara”, reprezentantii ALDE au trecut, zambitori si cu speranta pe chip la fotografiile de grup si la declaratii.  
 
Pentru functia de primar, ALDE il arunca in lupta” pe Gabriel Atudoroae, un inginer si om de afaceri in varsta de 41 de ani. 
 
Dumitru Zmau, cel care deschide lista ALDE la CJ, a dezvaluit cu aceasta ocazie si scorul spre care tinteste partidul sau pe plan local: 10-11% in Botosani iar la nivel de Consiliu Judetean in jur de 14%.
 
„Pe liste  avem oameni onesti, oameni care isi doresc sa candideze pentru a reusi sa schimbam societatea romaneasca. Nu avem celebritati, buldozere, nu avem imparati. Avem oameni din comunitate, oameni care vor fi cinstiti, buni, oameni pentru comunitate. A sosit momentul adevarului, trecem printr-o perioada foarte grea iar lumea este pe un butoi de pulbere, asteptand mari realizari de la clasa politica. Suntem un partid nou, dar care vom realiza lucrurile pe care le-am promis. Ne propunem un scor de 10-11% in Botosani iar la nivel de Consiliu Judetean in jur de 14%”, a spun Dumitru Zmau la iesirea de la BEJ. 
 
Cateva minute mai tarziu, Zmau lansa si o invitatie pentru nemultumitii din PNL: „Ii asteptam la noi cu multa dragoste. Vom gasi locuri si pentru ei”.
 
„Avem cea mai tanara echipa pentru Consiliul Local, oameni din toate domeniile posibile, oameni tineri, nepatati pana acum. Sa vedem daca cetatenii vor percepe acest lucru la alegeri. Noi zicem ca suntem singurul partid care raspundem cerintelor lor, de a schimba clasa politica, de a o intineri. Pentru botosaneni venim cu transparenta, cinste, onestitate, cheltuirea banului public cumpatat. Nu are rost sa promovam planuri mari, atata timp cat cetatenii acestui oras au asteptari mult mai mici decat cele se ce promit :  vor ordine, curatenie, vor un oras sigur”, declara, la randul sau, la iesirea de la BEC, Gabriel Atudoroae, cel care candideaza din partea ALDE la functia de primar al municipiului Botosani. 
 
Gheorghe Iacob, co-presedinte ALDE, a transmis felicitari pentru botosanenii care isi sarbatoresc de Florii onomastica, adaugand : „Este o zi frumoasa si speram ca vom scoate un scor frumos la alegeri”.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.