PNL BOTOSANI a depus listele cu candidati la BEC si BEJ. VEZI LISTELE! (FOTO)

Veniti intr-un numar mare, atat candidati, cat si membri si parlamentari, liberalii au depus listelele cu candidati la BEC si BEJ. Targetul anuntat de ei: CASTIGAREA JUDETULUI BOTOSANI.

Duminica dimineata, conducerea cat si candidatii PNL Botosani s-au prezentat prrima data la Biroul Electoral Judetean pentru depunerea listelelor cu liberali pentru Consiliul Judetean.

La iesire, acestia au facut o fotografie de grup si s-au declarat foarte optimisti in ceea ce priveste rezultatul alegerilor locale din 5 iunie 2016.

„Am o echipa frumoasa, formidabila şi suntem increzatori ca vom ramane la Consiliul Judetean si la presedintia acestuia. Vrem ca din aceasta postura sa dezvoltam judetul Botosani fiindca are mare nevoie. Si asa cum am mai spus Bunastarea va veni prin Dezvoltarea Judetului. Noi sunem siguri ca botosanenii vor vedea ca lucrurile se vor imbunatati pentru ei, cu echipa noastra la Consiliul Judetean. Targetul nostru este de 50% plus 1. Am venit cu gandul de a castiga Consiliul Judetean”, a declarat Gheorghe Sorescu, primul pe lista PNL pentru Consiliul Judetean Botosani.

Sorescu a mai adaugat ca isi doreste si ca acei membri care si-au anuntat demisia din partid sa revina pentru ca liberalii trebuie sa ramana o echipa puternica si unita.

„Sa revina in partid, sa facem echipa si sa castigam judetul Botosani. Chiar avem nevoie de fiecare om care gandeste liberal. Ei nu sunt oameni de stanga. Mesajul pentru ei este sa vina, sa fie alaturi de noi pentru ca numai asa putem construi si dezvolta judetul Botosani”, a mai spus Gheorghe Sorescu.

Grupul liberal s-a indreptat apoi spre Biroul Electoral de Circumscriptie pentru a depune listele pentru municipiul Botosani. Candidatul la functia de primar, Catalin Flutur, si-a exprimat optimismul declarand ca municipiul Botosani va recupera cei patru ani pierduti pana acum.

„In primul rand pornim cu gandul de a restabili adevarul in municipiul Botosani si de a trece la fapte. Traiesc cu senzatia si traim cu senzatia ca am stat pe loc timp de 4 ani de zile. Impreuna cu echipa care se afla alaturi de mine, echipa de la municipiu, vrem ca cei doi ani si jumatate pierduti din exercitiul financiar 2014-2020, dar si cei 4 ani pierduti, sa-i recuperam in foarte scurt timp. Am stiut sa scriem proiecte, sa facem proiecte, sa aducem bani europeni, sa cheltuim cu folos banii municipalitatii. Vrem sa schimbam in totalitate fata orasului”, a delarat Catalin Flutur, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Botosani.

Targetul echipei conduse de Catalin Flutur pentru municipiul Botosani este de 50% plus 1.

„Partidul National Liberal a venit cu o zestre importanta. A venit cu peste 42.000 desemnaturi la nivel de judet. Acest lucru inseamna ceva pentru noi. Iar la nivel de municipiu am reusit si am strans 11.600 de semnaturi, atat pentru primar, cat si pentru consilieri. Este atuu pentru noi. Fiindca doar dubland aceste numar de semnaturi avem peste 50%”, a mai adaugat Catalin Flutur.

VEZI LISTA COMPLETA SI OFICIALA A CANDIDATILOR PENTRU CONSILIUL JUDETEAN BOTOSANI

VEZI LISTA COMPLETA SI OFICIALA A CANDIDATILOR PENTRU CONSILIUL LOCAL BOTOSANI

1 COMENTARIU

  1. Sper sa fiti din nou primar Sa stiti ca aveti votul meu Dopresc ca Botosaniul sa prospere prin noile proiecte care vor fi sub bagheta d voastra

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.