Senatorul Costel Soptica: „Nu suntem intr-un vid de management”

La Botosani, organizatia judeteana PNL este in continuare condusa de Catalin Flutur, prim-vicepresedintele acestei organizatii, Costel Soptica, precizand ca nu se poate vorbi de un vid de management dupa demisia anuntata de presedintele liberalilor din judet.

In conditiile in care Biroul Politic National al PNL nu a luat o decizie privind interimatul la conducerea organizatiei botosanene,  Catalin Flutur este in continuare la carma filialei, sustine senatorul  Costel Soptica.

„Intr-adevar, domnul Flutur si-a dat demisia, care conform statutului se inainteaza catre Biroul Politic National, unde se ia act de aceasta demisie si eventual se merge mai departe prin numirea unui presedinte interimar. Situatia actualmente este ca Biroul Politic National nu a luat nicio decizie. In consecinta, domnul Flutur este in continuare presedintele PNL, filiala Botosani, chiar din pozitia de demisionar… Nu suntem intr-un vid de management in ceea ce priveste Botosaniul”, a precizat senatorul Costel Soptica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.