SUTE de BOTOSANENI merg la MITINGUL de LANSARE a CANDIDATURII lui KLAUS IOHANNIS

Sambata, 27 septembrie 2014, va avea loc la Bucuresti mitingul Aliantei Crestin-Liberale de lansare a candidaturii lui Klaus Iohannis la Presedintia Romaniei. Evenimentul va avea loc in Piata Victoriei, incepand cu orele 11.00.

Peste 600 de membri ACL din Botosani vor participa la eveniment, pentru a-l sustine pe Klaus Iohannis, principalul candidat al Dreptei, in cursa pentru alegerile prezidentiale.

Membrii PDL si PNL din Botosani sunt convinsi ca Iohannis este solutia pentru o Romanie mai buna. In calitate de candidat la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si-a propus sa dea Romaniei un deceniu liberal, timp in care Romania se va afla intr-o perioada de consolidare a statului de drept si de prosperitate economica.

Iohannis isi doreste sa duca Romania la nivelul standardelor europene asa cum a reusit sa faca la Sibiu, orasul pe care l-a condus timp de trei mandate. Sibiul este astazi unul dintre cele mai frumoase si prospere orase din Romania.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.