Tereza Nica: Conteaza ce doreste cetateanul. Vreau o comunitate puternica, un oras curat si frumos

La lansarea candidatului UNPR pentru functia de primar al municipiului Botosani, pe langa membrii UNPR au venit si cativa botosaneni care nu au nicio legatura cu partidul, oameni care au insa sugestii pentru viitorul primar.

Tereza Nica, singura femeie care s-a decis sa candideze pentru conducerea primariei Botosani, a preluat o lista cu sugestii de la o botosaneanca venita sa isi exprime speranta ca in Botosani se va schimba in bine gospodarirea orasului, dupa un mandat de patru ani care i-a dezamagit profund pe multi locuitori ai urbei.
 
Sunt cateva lucruri simple, dar care conteaza pentru cetateanul ce isi doreste sa isi duca traiul intr-un oras frumos, curat, civilizat. 
 
Tereza Nica, primul candidat inscris oficial in cursa pentru Primaria Botosani, a preluat sugestiile tratandu-le cu atentie, cu seriozitatea unui candidat pentru care ceea ce isi doreste cetateanul conteaza. O atitudine care face parte din normalitate.
 
„Am fost profund impresionata pentru ca la aceasta lansare nu am avut numai membri UNPR, am avut si simpli cetateni. De la o doamna pe care nu o cunosc am primit o foita pe care scrie cam asa: sugestii pentru primar. Deci cam ce ar vrea cetateanul din Botosani sa faca un primar. Sunt cateva idei”, a spus Tereza Nica la conferinta saptamanala de presa a UNPR.. 
 
Pe scurt, sugestiile puse pe hartie privesc o supraveghere mai riguroasa a obiectivelor orasului, mai exact politia locala sa fie mai atenta ca bancile sau cosurilor de gunoi sa nu mai fie distruse, apoi se refera la plantarea anumitor specii de arbori in parc, la interventia celor care asigura curatenia orasului.
 
„Doamna a scris ca ar dori plantarea in parc a unor specii de copaci, tei, paltini, stejari si nu a arbustilor de gen tuia. In acelasi timp, este o mare suparare cum arata esplanada de pe strada Unirii.  Aici a fost facut din fonduri europene si pana in 2018 nu avem ce face cu esplanada asta, asa va ramane. Doamna mai spune ca de doi, trei ani, pavelele sunt distruse…”, a aratat Tereza Nica. 
 
Si referitor la cladirile vechi, lasate in paragina de proprietarii carora li s-au restituit, botosaneanca venita sa discute cu candidatul Tereza Nica are o sugestie : „daca nu se renoveaza de proprietar, sa treaca in proprietatea statului”.
 
Lista ideilor continua cu maturarea strazilor, care in opinia doamnei ar trebui sa se faca noaptea, asa cum era cu ani in urma, nu aruncand gunoiul pe picioarele trecatorilor. In plus, mentinerea tichetelor de calatorie pentru pensionari ar trebui sa fie in atentia candidatilor la functia de primar al municipiului Botosani. 
 
„Eu am luat act de aceste idei. De saptamana viitoare, in calitate de consilier local, voi merge prin oras sa discut cu oamenii. In mare parte stiu care le sunt problemele, dar cred ca mai sunt si altele pe care vreau sa le aflu. Vreau o comunitate puternica, un oras curat si frumos”, a conchis Tereza Nica.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.