FC BOTOSANI a invins Petrolul Ploiesti cu 4-0

Fotbalistii de la FC Botosani au facut un pas important spre reabilitarea in fata suporterilor. Un scor cu care au urcat pe locul 4 in play-out, cu 24 de puncte.

Daca in etapa trecuta au suferit o infrangere rusinoasa, cu 0-6 in fata CFR Cluj, in etapa de vineri, 22 aprilie, i-au batut categoric pe jucatorii de la Petrolul, pe terenul acestora, cu … 4-0!
 
Petrolul Ploiesti: Cobrea, David, Miselaricu, Benga, Beta,  Gavrila, Ziani, Bucsa, Astafei, Zoubir, Paolucci 
Rezerve: Popescu, Markos, Pacar, Guerriero, Alecsandru, Mares,  Petre 
 
FC Botosani: Plesca, Dimitrov, Ngadeu, Miron, Musat, Cucu,  Bordeianu, Fulop, Cabrera, Ivanovici, Matulevicius
Rezerve:  Iliev, Casado, Ichim, Patache, Carralero, Hadnagy,  Bujor   
 
Dupa o incalzire de 25 de minute, au inceput sa curga goluri in poarta petrolistilor.
 
Cabrera a deschis seria golurilor, printr-un sut de toata frumusetea spre poarta petrolistilor. Tabela de marcaj a aratat, astfel, in minutul 25 al meciului dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, 0-1.  
 
Dupa inca 13 minute de joc, in minutul 38, o lovitura cu capul, executata de Fulop, a marit diferenta pe tabela de marcaj. Botosanenii marcasera doua goluri, petrolistii nici unul. 
 
Incurajati de scor, botosanenii au luat avant. In minutul 39, o faza de toata frumusetea, al carei artizan a fost Ivanovici, a dus la o noua marire a scorului pentru botosaneni. Ivanovici i-a luat mingea lui Benga si a sutat spre poarta, surprinzandu-l pe Cobrea.
 
Astfel, inainte de pauza, scorul Petrolul Ploiesti – FC Botosani devenise deja 0-3.  
 
Dupa pauza, Cabrera a reusit inca un sut admirabil finalizat in poarta, astfel ca echipa botosaneana si-a asigurat un avans confortabil, de patru goluri, situatie pe care petrolistii nu au mai reusit sa o schimbe pana la finalul meciului.
 
In timp ce fotbalistii botosaneni au reusit sa urce pe locul 4 in play-out, dupa acest meci, cei de la Petrolul au ramas pe ultimul loc, cu 12 puncte. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.