Home Politica Tineretul ACL Botosani: Klaus Iohannis va fi presedintele Romaniei! A demonstrat ca...

Tineretul ACL Botosani: Klaus Iohannis va fi presedintele Romaniei! A demonstrat ca se pot face si lucruri bune in tara aceasta!

Membrii Birourilor Politice Judetene PDL si PNL s-au reunit, marti seara, in prima sedinta comuna, in formula ACL.

S-au stabilit cu aceasta ocazie structura de conducere a Organizatiei de Tineret a Aliantei Crestin Liberale Botosani si obiectivele pe care tinerii si le-au propus pentru a castiga alegerile prezidentiale.

La evenimentul care a avut loc la Sala Mihai Eminescu a Hotelului Rapsodia, au luat parte, in calitate de invitati, Catalin Flutur, co-presedinte al Aliantei Crestin Liberale Botosani, si Gabriel Alecsandru, primvicepresedinte ACL Botosani.

Adrian Poclid, liderul TDL Botosani si co-presedintele Biroului Politic de Tineret ACL Botosani, a declarat ca, in momentul de fata, Klaus Iohannis este singurul candidat al Dreptei care il poate bate pe Victor Ponta.

“Primul nostru obiectiv este clar, sa obtinem victoria la alegerile prezidentiale, suntem pregatiti sa-l sustinem pe domnul Klaus Iohannis, candidatul ACL. Avem convingerea ca este cel mai bun candidat al Dreptei care poate sa-l bata pe Victor Ponta. Rezultatele in cazul domnului Iohannis vorbesc de la sine, investitii mari cu bani europeni, locuri de munca prin investitorii pe care i-a adus la Sibiu unde este primar de trei mandate,  in timp ce Ponta ne-a adus in recesiune, ne-a dat taxe si impozite multe si mari, ne-a promis locuri de munca si n-a facut niciunul, ne minte in fiecare zi. Domnul Klaus Iohannis va fi presedintele Romaniei!”, a declarat Adrian Poclid.

Lucian Deac, liderul TNL Botosani si de asemenea co-presedintele Biroului Politic de Tineret ACL Botosani, a tinut sa precizeze ca botosanenii deja sustin candidatura candidatului ACL, Klaus Iohannis.

“Am aflat astazi (marti –n.n) de la domnul Catalin Flutur, care a fost prezent la sedinta, ca avem deja mii de semnaturi stranse pentru domnul Iohannis. Ne-am propus pentru judet un target foarte mare, pentru ca am inteles de la inceput ca batalia va fi grea. Acum, dupa aproape doua saptamani in care am inceput sa strangem semnaturi, imi dau seama ca nu e chiar atat de mare cifra propusa.  Vom avea de luptat cu pomenile electorale pe care membrii PSD deja le impart in fiecare zi prin ordonante de guvern pe care le aproba in disperare, doar doar vor obtine votul oamenilor. PSD e disperat ca pierde teren si asta se vede din modul in care nu mai tine cont ca tot noi, cetatenii acestei tari, vom avea de platit pentru incompetenta cu care sunt aprobate aceste pomeni. ACL vine cu Klaus Iohannis, un candidat onest, un om cu o experienta foarte bogata in administratie, cu gandirea unui lider adevarat, un om care a demonstrat ca se pot face si lucruri bune in tara aceasta”, a declarat Lucian Deac.

Exit mobile version