Tinerii Populari Europeni vin in Romania

Unul dintre cele mai mari evenimente ale Tinerilor Populari Europeni (YEPP), din ultimii 10 ani, are loc la Bucuresti in perioada 3-6 octombrie 2013.

Job Creation Youth Summit, unul dintre cele mai mari evenimente YEPP (Youth of the European Peoples Party – Tineretul Popular European) realizate in ultimii 10 ani, se desfasoara in acest weekend la Bucuresti, la invitatia presedintelui Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan.

La acest eveniment vor participa Comisarul European pentru piata interna si servicii, Michel Barnier, presedintele YEPP Konstantinos Kyranakis, 31 de presedinti ai organizatiilor de tineret ale partidelor afiliate Partidului Popular European, dar si presedintele PDL Vasile Blaga, prim-vicepresedintii Catalin Predoiu, Andreea Paul si Anca Boagiu.

Realizarea acestui eveniment in Romania vine sa traga un nou semnal de alarma asupra situatiei somajului in randul tinerilor, care a ajuns sub guvernarea Ponta sa depaseasca procentul de 23,7%.

„Suntem singura organizatie de tineret a unui partid politic din Romania care se implica activ in rezolvarea problemelor tinerilor si se intereseaza cu adevarat de nevoile lor. In cadrul acestui Summit va fi lansata Strategia Nationala a Tineretului Democrat Liberal de Combatere a Somajului in Randul Tinerilor”, a declarat, Gabriel Alecsandru, presedintele TDL Botosani si vicepresedinte TDL Romania.

Presedintele YEPP, Konstantinos Kyranakis, a declarat la sosirea sa la Bucuresti, ca TDL demonstreaza atat prin organizarea acestui eveniment de mare amploare, cat si prin actiunile implementate pana in prezent, ca se plaseaza in primele 5 Organizatii Nationale de Tineret la nivelul Partidului Popular European.

„Ma bucur ca implicarea mea, dar si a intregii Organizatii de Tineret a PDL Botosani, in cadrul TDL la nivel national a reusit sa aduca un aport substantial pentru obtinerea acestui loc fruntas in Europa printre Organizatiile de Tineret din cadrul Partidului Popular European”, a completat Gabriel Alecsandru.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.