Jucatorii de la FC Botosani, optimisti inaintea meciului cu U Cluj

Atat antrenorul principal, Cristi Popovici, cat si jucatorii de la FC Botosani vor sa ofere suporterilor cea de-a doua victorie din Liga I pe Stadionul Municipal.

Cristian Popovici a declarat ca isi doreste ca elevii sai sa le faca cadou suporterilor un nou succes pe „Municipal” dupa cel obtinut cu SC Vaslui.

„Jocul cu Universitatea Cluj va fi un meci foarte dificil, este un meci in care ne propunem sa obtinem toate cele trei puncte. Au un argument in plus, care conteaza, pentru ca de fiecare data la o echipa cand este instalat un nou antrenor aduce o schimbare in atitudinea jucatorilor care vor vrea sa impresioneze. Noi ne dorim sa aratam ca suntem o echipa de top, cu jucatori care sunt considerati de top pentru ca dupa un sfert de campionat sa fii pe locul patru la doar un punct de echipele clasate pe podium spune multe despre forta noastra si ne da incredere in continuare. Sper sa ne adjudecam victoria si sa oferim suporterlor a doua victorie pentru ca noi am castigat pana acum mai multe jocuri in deplasare”, a declarat Cristian Popovici.

Capitanul FC Botosani, Gabriel Vasvari, a declarat ca desi cei de la U Cluj au anuntat ca vin la Botosani decisi sa cucereasca cele trei puncte puse in joc, victoria in meciul de luni va reveni gruparii locale.

„Va fi un meci foarte greu. Ei sunt convinsi ca nu vor retrograda si asta insemana ca vor veni sa joace la victorie. Eu sunt insa convins ca noi vom castiga. Sper ca publicul sa fie alaturi de noi, pentru ca au toate motivele, pentru ca am avut un parcursul foarte bun”, a declarat Gabriel Vasvari.

Si atacantul Attila Hadnagy a declarat, la randul sau, ca isi doreste in acest sezon sa-si depaseasca performanta din perioada in care ajucat la Brasov si a reusit intr-un sezon sa inscrie sapte goluri.

„Nu am o tinta, un anumit numar de goluri. Cele mai multe goluri intr-un sezon a fost de sapte. Sper sa depasesc aceasta performanta. Ca atacant imi doresc din toata inima sa inscriu. E foarte bine ca am dat patru goluri si ca am reusit sa ajut echipa. De aceea am si venit aici, sa ajut si sper sa ajut in continuare. E un moment foarte bun in cariera mea. Legat de jocul cu Universitatea Cluj, pot sa spun ca va fi un meci greu dar noi vrem sa castigam si sa facem 21 de puncte ca sa stam linistiti doua saptamani cat se intrerupe campionatul”, a declarat Attila Hadnagy.

Meciul dintre FC Botosani si Universitatea Cluj, meci contand pentru etapa a X-a a Ligii I va avea loc luni, 7 octombrie, de la ora 16.00.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.