TNL Botosani, alaturi doamne si domnisoare, de ziua lor

Ziua de 8 martie este una dintre cele mai speciale zile de primavara pentru ca este ziua in care sarbatorim femeia, fie ca vorbim de mama, bunica, sora, partenera de viata sau colega de serviciu.

Si in acest an, tinerii liberali, alaturi de seniori au dorit sa fie vestitori ai primaverii printr-un gest mic, insa semnificativ pentru botosanencele care le-au iesit in cale.

“Cu siguranta, de 8 Martie, mai mult decat in oricare alta zi, ne gandim cu respect si bucurie la femeile din viata noastra si incercam sa le oferim o floare, un martisor sau orice lucru marunt pentru a le bucura. Noi am dorit sa aducem un zambet si pe chipul doamnelor sau domnisoarelor care ne-au iesit in cale astazi si credem cu tarie ca am reusit acest lucru”, a spus Adrian Poclid, presedintele TNL Botosani.

In semn de pretuire, Tineretul National Liberal Botosani impreuna cu seniorii partidului au oferit femeilor din municipiu buchete de flori, felicitari si traditionalul martisor.

„Ziua de 8 Martie ne ofera prilejul de a arata mamelor in special, dar si femeilor din viata noastra cat de mult le apreciem si le iubim. Credem ca gestul pe care l-am facut astazi a fost primit cu multa caldura. Le doresc tuturor femeilor o primavara frumoasa, cu ganduri bune si plina de bucurii!”, a declarat Magda Roman, secretar general al Organizatiei Tineretului National Liberal Botosani.

Prin aceasta actiune, tinerii liberali au vrut sa arate cat de simplu este, printr-un gest marunt, sa aduci zambetul pe chipul femeii, indiferent de problemele cotidiene.

Alaturi de membrii TNL Botosani au fost si consilierii municipali Gabriel Alecsandru, Maricel Maxim, Marius Orosanu, Iulian Blaga.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.