Home Politica TNL: Jucarii pentru copiii din Centrul Maternal „Micul Print”

TNL: Jucarii pentru copiii din Centrul Maternal „Micul Print”

De Ziua Internationala a Copilului tinerii liberali au adus cadouri celor mici de la Centru Maternal „Micul Print”.

Ziua de 1 iunie, „Ziua Internationala a Copilului”, este ziua in care se sarbatoreste copilaria, este un prilej de a oferi sprijin celor mici.

De 1 iunie, copiii din Centrul Maternal „Micul Print” au primit vizita tinerilor liberali botosaneni, care au incercat, prin gesturi mici, sa ii faca sa zambeasca.

Printr-o mobilizare generala a tinerilor liberali, s-a reusit colectarea a zeci de jucarii de plus pentru copii care beneficiaza, pentru moment, de o forma de protectie din partea statului. Pe langa jucarii, hainutele, dulciurile sau baloanele au reprezentat inca un motiv de bucurie pentru cei mici.

„Pentru o zi am retrait bucuria de a fi copil, dar cel mai important a fost faptul ca am facut sa zambeasca copiii cu care soarta nu a fost atat de generoasa. Ma bucur ca tinerii liberali au raspuns apelului de a fi alaturi, de 1 iunie, de acesti copii”, a declarat Sorin Cornila, presedintele Organizatiei Municipale TNL Botosani.

Dupa vizita la Centrul Maternal „Micul Print”, tinerii liberali si-au continuat actiunea dedicata copiilor pe Pietonalul Unirii, unde zeci de copii au asteptat incantati sa le vina randul pentru a primi un balon inscriptionat cu personaje de poveste.

Exit mobile version