TRAIAN BASESCU: Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei

Seful statului roman a sustinut ca politicienii maghiari care au venit in Harghita si Covasna au depasit limita decentei.

Presedintele Traian Basescu a vorbit si despre principiul general al tratamentului minoritatilor in Romania.

„Niciun prag constitutional nu poate fi nici luat in discutie, nici depasit. Poate sa se perinde prin Harghita si Covasna toata protipendada politicienilor maghiari. Cred ca e ultimul an in care au putut sa o faca atat de relaxat”, a declarat Traian Basescu.

Seful statului roman a sustinut ca politicienii maghiari care au venit in Harghita si Covasna au depasit limita decentei, potrivit Mediafax.

„Anul asta au ajuns la limita la care le spun: e prea mult. In momentul de fata, in Ungaria este un focar de instabilitate din punct de vedere al tratarii minoritatilor in regiune, nu in Romania, in regiune. Iar politica Budapestei a inceput sa creeze dificultati”, a mai spus presedintele Traian Basescu.

„Romania isi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei”, a continuat Traian Basescu.

Presedintele Romaniei a formulat si o critica legata de faptul ca premierul Ungariei, Viktor Orban, „circula prea liber” in judetele Harghita si Covasna.

„Daca nu v-a placut, de ce nu l-ati fluierat? Nu o sa vina Guvernul sa-l fluiere”, a raspuns Traian Basescu.

1 COMENTARIU

  1. cine maajuta sa delochez facebocul dau si emailul si parola doar sa ma ajute cineva bananaosug@yaho o.com parola cirese2013

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.