TROMPETA de la Primaria Botosani

cosmin andrei

O noua sedinta de Consiliu Local, un nou episod de atacuri intre consilierii de la Putere si Opozitie.

Chiar daca a lispit la ultima sedinta de Consiliu Local, viceprimarul Cosmin Andrei a fost subiectul unei interpelari din partea consilierului local Florin Ghiorghita.

De fapt, a fost un fel de drept la replica la declaratiile viceprimarului in cadrul un conferinte de presa. Reprosul principal fiind ca vicele sa se ocupe mai mult de administratie si mai putin de politica, in conditiile in care cetatenii tot asteapta sa puna in practica promisiunile electorale de anul trecut.

„Am vazut un articol din partea unei trompete, ca nu pot sa o numesc altfel, referitor la agresivitatea mea din ultimul timp. Mie nu mi s-a parut ca musc, ca zgarii pe cineva. Nu cred ca de agresivitatea mea ar trebui sa se ocupe persoana rspectiva. Va asigur ca nu sunt agresiv deloc. Nu am batut pe nimeni pana acum, daca am avut de spus un punct de vedere l-am spus pertinent si de obicei atunci cand am facut o afirmatie am facut-o pe baza de documente, ceea ce nu se poate spune despre actualul Executiv al Primariei. Eu spun lucruri in momentul in care am documente si nu in baza unor vorbe”, a fost interpelarea consilierului local Florin Ghiorghita.

Acest drept la replica se refera la declaratia viceprimarului Cosmin Andrei din conferinta de presa a PSD Botosani din 19 iulie.

„Am observat in ultimul timp o agresivitate iesita din comun a domnului Ghiorghita si nu pot sa nu fac o legatura intre aceasta agresivitate si temele pe care le-am transmis noi. Faptul ca anul viitor intretinerea spatiilor verzi nu va mai fi scoasa la licitatie ci vom incerca sa transmitem aceasta activitate unei societati din subordinea Consiliului Local”, viceprimarul Cosmin Andrei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.