Home Politica VEZI ce a facut presedintele Basescu sambata dupa-amiaza (FOTO)

VEZI ce a facut presedintele Basescu sambata dupa-amiaza (FOTO)

Presedintele Basescu s-a intalnit, sambata dupa-amiaza, pe mare, la bordul navei „Stefan cel Mare” a Politiei de Frontiera, cu membrii echipajului acesteia.

Fotografiile postate, duminica dimineata, pe pagina de Facebook prezinta cateva momente din aceasta intalnire-surpriza de pe nava.

Iata si mesajul postat pe reteaua de socializare.

„Intalnire-surpriza pe mare. Aflat in misiune ieri dupa-amiaza (sambata dupa-amiaza, n.red.) in largul Marii Negre cu destinatia coasta de sud a Italiei, echipajul Navei «Stefan cel Mare» a Politiei de Frontiera a avut parte de o intalnire-surpriza. Marinarii au vazut in departare o salupa pe care, asa cum se face, au salutat-o din sirena. Salupa a raspuns marinareste si s-a apropiat de nava cand, ce sa vezi!, la carma se afla chiar presedintele Traian Basescu! L-au invitat sa urce la bord, ceea ce presedintele, se vede din fotografii, a acceptat cu mare placere, si i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit si o sapca avand insemnele navei. La plecare, presedintele si comandantul si-au dat mana si si-au urat reciproc «Vant din pupa!»”.

foto: facebook.com
foto: facebook.com
foto: facebook.com
foto: facebook.com
foto: facebook.com

1 COMMENT

  1. [i]Foarte frumos si foarte bine a facu ca l-ea facut o surpriza l-ea mai ridicat si moralul si se vede ca cineva se mai gandeste si la autoritatile Romane!!![/i]

Comments are closed.

Exit mobile version