Vezi ce i-a spus CALIN POPESCU TARICEANU lui CRIN ANTONESCU!

calin popescu tariceanu si crin antonescu

Dialogul dintre cei doi liberali a fost dezvaluit de cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu.

„Un domn Calin Popescu Tariceanu, fost premier, fost presedinte de partid, tine o conferinta de presa in care spune ca el se duce la Victor Ponta sa il convinga sa se refaca USL. Prima aberatie vine aici. Se terminase totul. Cum sa te duci cand se terminase? De aici vine un semn ca, de fapt, el si Ponta asteaptau sa aiba loc acest lucru. Pentru ca, dupa parerea mea, daca se ducea la Ponta inainte de depunerea demisiilor pentru Ponta era riscul ca sa nu isi depuna demisiile. Ori saracul Ponta, visul lui era sa termine cat mai repede. Alta parte penibila a acestui moment e ca s-a dus la Ponta sa il roage sa pastreze USL cand Ponta s-a rugat toata noaptea sa nu fie USL. Ramane enigma ce au discutat”, a spus ion Cristoiu.

Jurnalistul a prezentat si ce i-a spus Tariceanu lui Antonescu, dupa intalnirea cu Ponta.

„I-a spus: Uite, am discutat cu Victor Ponta care mi-a confirmat inca o data ca e gata sa isi respecte toate angajamentele pe care si le-a luat si sa refacem USL si te-as ruga sa imi spui ce parere ai, daca esti de acord sa faceti o discutie pentru a gasi un teren de Antanta. Antonescu i-a spus lui Tariceanu ca totusi a fost o decizie a unui for. Nu este corect sa te ascunzi in spatele unor decizii ale unor organisme, a fost replica lui Tariceanu. Antonescu i-a zis ca are telefonul lui Ponta si ca nu are nevoie de telefonul fara fir. Vreau sa subliniez aspectul halucinant comic al momentului”, a mai spus Ion Cristoiu.

„S-a dus acolo fara a avea mandat din creier. E absurd demersul. Daca el avea in spate jumatate din partid, daca la delegatia permanenta erau 54 la 46, era altceva. El spune ca s-a dus la Ponta sa il intrebe: Putem reface USL? Si sigur, Victor Ponta, cum e el turuitor, i-a zis: Da, domne, refacem, nicio problema”, a declarat jurnalistul Ion Cristoiu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca a fost sunat in cursul zilei de catre Calin Popescu Tariceanu din biroul lui Victor Ponta, el sustinand ca „o asemenea situatie de jena” nu a parcurs de 24 de ani de cand face politica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.