VEZI de ce MIRCEA GEOANA a pierdut alegerile din 2009!

Adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana a pierdut alegerile din 2009 tine de campania lui Crin Antonescu.

Aceasta aprecierea a fost facuta de consultantul politic Cozmin Gusa, la Realitatea TV.

„Motivul principal pentru care a pierdut Mircea Geoana in 2009, in finala cu Traian Basescu, nu e legat nici de tradarea partidului – care a existat, nici de furtul electoral – care a existat, nici de felul precar in care Titus Corlatean a avut grija de voturile din strainatate, ci de campania lui Crin Antonescu din primul tur, prin care Antonescu a reusit sa incompatibilizeze mare parte din electoratul sau cu electoratul lui Geoana. Antonescu avea atunci un consilier, care azi e consilierul lui Ponta, Bogdan Teodorescu, care-l invata in fiecare zi pe Crin Antonescu ca o sansa sa ajunga in turul 2 inaintea lui Mircea Geoana ar fi sa-l injure in fiecare zi cat poate de tare. Lucru total incorect din punct de vedere al marketingului politic, probabil ca Antonescu nu avea toate uneltele ca sa poata analiza aceasta incorectitudine pe datele care existau si a facut aceasta greseala, in ciuda avertismentelor pe care le-am tot lansat la modul personal. Motivul principal este acea critica desantata la adresa lui Geoana, total nemotivata, dar inspirata de catre consilieri. Si atunci, in turul 2, mare parte din electoratul lui Crin Antonescu nu a mai venit sa-l voteze pe Geoana. Cu toate acele defectiuni, cu tot ceea ce s-ar fi intamplat, daca ar fi venit, Geoana ar fi fost presedinte”, a spus consultantul politic Cozmin Gusa, in emisiunea „Deschide lumea”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.