POMPIER botosanean, vicecampion national la Cros!

iulian rotariu

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botosanean care a doborat recordul romanilor la Maratonul Saharei, este noul vicecampion national la Cros 4000 m, categoria 35-45  ani, pe Ministerul Afacerilor Interne.

Subofiterul a reprezentat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta la etapa finala a Concursului de cros si atletism al Ministerul Afacerilor Interne, care a avut loc saptamana trecuta la Cluj, la doua probe, respectiv 1.500 de metri si 4.000 de metri, pentru categoria de varsta mai sus mentionata.

Cu toate ca a concurat cu sportivi de performanta, legitimati la diferite cluburi sportive din tara, pompierul botosanean a reusit sa urce pe podium la ambele probe, respectiv locul II la categoria CROS 4.000 m barbati si locul III la categoria 1.500 m barbati.

De la inceputul anului, plt. maj. Iulian Rotariu a obtinut zece medalii la diferite competitii de alergare nationale si internationale, si este gata sa o ia de la capat, in Antarctica.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.