Home Social ANUNT IMPORTANT de la Nova Apaserv : Se opreste furnizarea apei in...

ANUNT IMPORTANT de la Nova Apaserv : Se opreste furnizarea apei in intervalul 17-19 iunie. Vezi detaliile

SC Nova Apaserv SA Botosani anunta oprirea sistemului de alimentare cu apa pe traseul Bucecea – Dorohoi – Botosani – Flamanzi, in vederea executarii de catre S.C. Victor Construct S.R.L. a lucrarilor de montaj a vanelor in cadrul contractului ,,Imbunatatirea STAP Catamarasti si Bucecea”.

Furnizarea apei va fi oprita in ziua de vineri, 17 iunie 2016 ora 20:00, iar repunerea in functiune a sistemului va incepe in ziua de duminica, 19 iunie 2016 ora 06:00. 
 
Oprirea sistemul de alimentare cu apa va afecta municipiile Botosani si Dorohoi, orasele Bucecea, Flamanzi, precum si comunele Baluseni, Braesti, Broscauti, Copalau, Cristesti, Curtesti, Leorda, Mihai Eminescu, Rachiti, Stauceni, Unteni, Vaculesti, Vladeni. 
 
Avand in vedere ca umplerea si reechilibrarea sistemului sunt operatiuni ce trebuie sa se faca lent si treptat, pentru evitarea producerii unor eventuale avarii, informam consumatorii ca reluarea furnizarii apei va fi resimtita diferentiat de catre acestia functie de locul de consum, intregul sistem urmand a intra in parametrii normali de functionare abia in cursul zilelor de duminica si luni. 
 
Mentionam de asemenea ca, din cauza intreruperii totale a functionarii sistemului de alimentare precum si vechimii unor conducte de aductiune/distributie, este posibil ca temporar, si in unele zone, cu toate manevrele de purjare efectuate, turbiditatea (lipsa de transparenta a apei) sa inregistreze valori peste limitele normale. 
 
Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, rugam consumatorii sa-si constituie rezervele de apa necesare. 
 
Anunt Nova Apaserv 
 
 

Exit mobile version