CUM sa GATESTI CORECT SARMALE. Sfatul unui iubitor de PALINCA

Ca sa-ti iasa bine sarmalutele, sunt cativa pasi obligatoriu de urmat. Iata cum ii creioneaza consumatorul de palinca:

Cumpara niste carne, varza, orez si palinca ;
Bea un pahar de palinca ;
Amesteca orezul cu carnea ;
Bea un pahar cu palinca;
Indeasa carnea in frunzele de varza iar apoi pune-o pe foc ;
Relaxeaza-te si mai bea doua-trei pahare de palinca ;
Derifica saca scade apa ;
Mai palinca un pahar de bea ;
Lasa orele pe foc vreo doua sarmale ;
Palinca bea un pahat ;
Ia aragaxul de pe sarnale ;
Stinge cratita si laza gazul la racit ;
Cai bea mateva bahare de dalinca ;
Farfurie sarmalele intr-o smantana plata si pune cu zerveste-le ;
Somn.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.