Home Social Femeie DECEDATA in INCENDIU! De la ce a izbucnit focul

Femeie DECEDATA in INCENDIU! De la ce a izbucnit focul

Un incendiu izbucnit, astazi, in bucataria unei case din comuna Hanesti, s-a soldat cu decesul proprietarei in varsta de 92 de ani.

In momentul producerii evenimentului, cel mai probabil, dupa ce o plapuma a cazut pe plita incinsa si s-a aprins, femeia era singura in locuinta. Aceasta a fost scoasa din bucataria plina cu fum de fiul sau.

Din nefericire, echipajul medical al Serviciului Judetean de Ambulanta care a ajuns la fata locului nu a putut decat sa constate decesul acesteia.

Solicitati sa intervina pentru stingerea incendiului, pompierii din Saveni s-au deplasat la locul indicat cu o autospeciala cu apa si spuma.

La sosirea garzii de interventie, ardea plapuma, existand pericolul ca flacarile sa se extinda la bunurile din bucatarie. Interventia a durat mai putin de 15 minute.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani recomanda populatiei judetului sa respecte, atat acasa, cat si la locul de munca, normele generale de prevenire a situatiilor de urgenta, pentru a se evita pierderile de vieti omenesti si bunuri materiale.

Exit mobile version