Home Social Jandarmii au impartit amenzi pentru SCANDAL, SEX in locuri publice sau satisfacerea...

Jandarmii au impartit amenzi pentru SCANDAL, SEX in locuri publice sau satisfacerea necesitatilor fiziologice in plina strada

Provocarea de scandal, tulburarea ordinii si linistii publice, satisfacerea necesitatilor fiziologice in vazul lumii sau intretinerea de relatii sexuale in locuri publice reprezinta cateva dintre faptele de natura contraventionala constatate de jandarmii botosaneni in perioada 30 noiembrie – 04 decembrie a.c.

Incalcarile prevederilor legale au fost constatate de echipajele de jandarmi in urma executarii misiunilor specifice in sistem integrat, impreuna cu lucratori de politie sau prin actiunile executate independent.

Cuantumul amenzilor aplicate in aceasta perioada se ridica la suma de 10.250 de lei.

In cazul in care nu vor fi achitate in termenul legal, procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor vor fi inaintate pentru luare in debit catre structurile de impozite si taxe locale de pe raza localitatilor de domiciliu a contravenientilor.

In cele cinci zile, nu mai putin de 482 de jandarmi si 47 de mijloace auto aflate in dotarea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani au actionat pentru mentinerea unui climat civilizat de ordine si siguranta publica la manifestarile publice, prevenirea faptelor contraventionale sau penale si interventia la apelurile facute prin sistemul unic de urgenta 112.

Tot in aceasta perioada, 152 de jandarmi au executat misiuni de paza si protectie a obiectivelor aflate in zona de responsabilitate a inspectoratului.

Exit mobile version