Home Social LOCUINTA DISTRUSA partial de un SCURTCIRCUIT electric

LOCUINTA DISTRUSA partial de un SCURTCIRCUIT electric

O familie din satul Negreni, comuna Stiubieni, a fost pagubita de foc de cca. 4.000 de lei. La atat se ridica valoarea bunurilor distruse intr-un incendiu produs miercuri dupa-amiaza.

Generat, cel mai probabil, de un aparat electrocasnic lasat sub tensiune, incendiul s-a extins cu repeziciune la bunurile din interiorul intregii cladiri, dar si la acoperis. Totodata, exista pericolul ca flacarile sa se propage si la casele din imediata vecinatate.
 
Pentru stingerea incendiului si inlaturarea efectelor au intervenit opt de pompieri militari si voluntari, cu o autospeciala cu apa si spuma, mai bine de o ora.
 
S-au salvat si protejat bunuri materiale in valoare de 45.000 lei.
Pentru inlaturarea pericolului de incendiu din locuintele botosanenilor, specialistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Nicolae Iorga” al Judetului Botosani recomanda:
 
– nu lasati nesupravegheate aparate electrice sub tensiune, cum sunt: fier de calcat, resou, radiator si altele asemenea;
– instalati si utilizati aparatura electrocasnica respectand cu strictete indicatiile producatorului ce sunt mentionate in prospectul produsului;
– verificati periodic cordoanele de legatura  ale aparatelor electrice si luati masuri pentru inlocuirea  acestora atunci cand sunt uzate.
Informare si Relatii Publice
 

Exit mobile version