Home Social Locuri de munca sezoniera in AGRICULTURA – SPANIA – CAMPANIA 2017

Locuri de munca sezoniera in AGRICULTURA – SPANIA – CAMPANIA 2017

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani prin serviciul de ocupare EURES Romania ofera 800 locuri de munca vacante (500 de femei si 150 de cupluri) in Spania – firma SUREXPORT, pentru munca sezoniera, recoltat capsuni (sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp; nu se solicita experința; nu se solicita limba straina).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica.

Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile platibil la doua saptamani prin transfer bancar.

Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este oferita de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc sa aplice pentru unul din aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Botosani din strada Colonel Tomoroveanu nr.2, etj II, camera 223, tel 0231536791.

La selectie vor putea participa doar persoanele care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Botosani, Compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Selecția va avea loc in trei locatii din tara, una din acestea fiind si judetul Vaslui.

La Vaslui selectia va avea loc in data de 13 decembrie 2016, cu incepere de la ora 9.00 in incinta Liceului Teoretic Emil Racovita Vaslui ( sala de sport)

Exit mobile version