Home Social O femeie ACCIDENTATA grav dupa ce a acceptat provocarea ICE BUCKET

O femeie ACCIDENTATA grav dupa ce a acceptat provocarea ICE BUCKET

Medicii atrag atentia ca isteria Ice Bucket Challenge face dince in ce mai multe victime si ca o cauza nobila, cea de strangere a fondurilor pentru bolnavi, ar putea sa se manifeste si in alte moduri, nu neaparat printr-o practica aducatoare, adeseori, de victime.

In Marea Britanie s-a inregistrat, recent, un caz care pune din nou sub semnul intrebarii normalitatea practicii prin care iese in evidenta campania Ice Bucket . O femeie de afaceri din aceasta tara a ajuns la spital în stare grava dupa ce si-a turnat apa cu gheata in cap. Amanda Davey, 40 de ani, acuza dureri mari la gat. Ea este patroana unui salon de infrumusetare din Merseyside, Marea Britanie.

A acceptat provocarea Ice Bucket, insa la scurt timp a ajuns in stare grava la spital.
Cea care i-a turnat apa cu gheata in cap englezoaicei a fost chiar mama sa. Dupa ce a suportat cu stoicism sa fie udata din cap pana in picioare cu apa rece, femeia a luat-o la fuga in casa. Pe hol, aceasta a alunecat pe podea si a cazut lovindu-se la cap, ramanand inconstienta.

Dupa ce ai-a revenit din soc, Amanda cu greu putea sa lege doua cuvinte, motiv pentru care familia, ingrijorata, a transportat-o imediat la spital. Medicii care au examinat-o i-au spus pacientei ca a fost extrem de norocoasa ca nu si-a rupt gatul in timpul cazaturii.

Doctorii de la clinica din Merseyside au precizat ca de cand a luat amploare isteria Ice Bucket Challenge, mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce s-au accidentat in timpul experimentului.

Exit mobile version