Premiul Mentor pentru EXCELENTA in EDUCATIE. NOMINALIZATI PROFESORI pentru acest premiu

Cunoasteti un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a sustinut pregatirea scolara a copilului dumneavoastra, organizand cercuri de specialitate, sustinandu-l la concursuri, dandu-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului sau?

Cunoasteti un antrenor, care a descoperit talentul copilului dumneavoastra si care l-a ajutat sa-şi dezvolte aptitudinile in domeniul sportiv cel mai potrivit pentru el?
 
Va mai amintiti un profesor, care v-a lansat in cariera si la care v-ati putut intoarce oricand pentru sfaturi si sprijin profesional?
 
Daca ii cunoasteti, nominalizati-i la Premiul Mentor pentru Excelenta in Educatie.
 
Modul de nominalizare
 
Orice persoana poate sa faca o nominalizare atat in nume propriu cat si in numele unui grup.
 
Nominalizarea trebuie sa contina numele, coordonatele celui nominalizat (adresa postala, E-mail, telefon, numele institutiei in care isi desfasoara activitatea), cat si o justificare care sa contina cele mai importante rezultate obtinute de copiii si tinerii pregatiti de el, precum si momentele de varf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie sa contureze atat calitatile profesionale cat si pe cele umane ale persoanei propuse.
 
Nominalizarea trebuie sa contina de asemeni coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa postala, E-mail, telefon), ca aceasta sa poata fi contactata in caz de nevoie pentru informatii suplimentare.
 
Sunt valabile doar nominalizarile facute pe formularul de nominalizare pe care il puteti descarca de pe site-ul Fundatiei (www.pentrucomunitate.ro).
 
Persoana nominalizata in anii anteriori, care nu a fost premiata, poate fi nominalizata din nou.
 
Cine poate fi nominalizat?
 
Profesori, antrenori, pedagogi
 
–  care pregatesc, invata, educa, ajuta copii si tineri cu varste sub 18 ani, care organizeaza cercuri de specialitate, indruma activitatea extrascolara a acestora, care sprijina cu devotament si cu eficienta lansarea lor pe drumul succesului.
 
–  care sunt capabili sa acorde o atentie sporita acelor copii sau tineri a caror situatie familiala sau materiala i-ar defavoriza in cursa pentru succes.
 
–  care au infiintat unele foruri (competitii, intalniri, cercuri, cluburi, asociatii, etc.) cu un rol semnificativ in dezvoltarea tinerilor, in punerea in valoare a talentului lor.
 
– care prin calitatile lor umane si profesionale au castigat de-a lungul unei cariere de mai multe decenii aprecierea comunitatii locale si a specialistilor din domeniul lor de activitate.
 
Evaluarea nominalizarilor
 
Dintre cei nominalizati, Consiliul Director al Fundatiei pentru Comunitate va alege zece personalitaţi din domeniul sportului, artelor, culturii si a stiintelor, care vor obtine Premiul Mentor pentru Excelenta in Educatie. Fiecare premiant va primi un trofeu, o diploma si o suma in valoare de 8.000 de lei. Consiliul va avea in vedere contributia mentorului la succesele celor pregatiti de el.
 
Nominalizarile se pot face pana la data de 31 decembrie 2014. Consiliul Director al Fundatiei Pentru Comunitate va alege castigatorii Premiului Mentor in luna februarie 2015 si va organiza inmanarea distinctiilor in perioada urmatoare.
 
Nominalizarile se trimit prin posta la adresa Fundatiei Pentru Comunitate: 400110 Cluj, Of. Postal 1, C.P. 1141, pe plic se mentioneaza: Programul Mentor, sau prin E-mail, la adresa [email protected]
 
Pot fi solicitate informatii suplimentare in scris la adresa [email protected], sau prin telefon la numarul 0755-045699.

Premiul Mentor pentru Excelenta in Educatie se acorda acelor profesori sau antrenori care au descoperit si au lansat tinere talente si le-au sprijinit primii pasi atat intelectual cat si moral.

Excelenta educativa a acestor profesori antrenori, mentori a condus generatii intregi spre succes, activitatea lor a ramas insa in umbra, fara recompense morale sau materiale in masura efortului depus.

In cadrul programului, lansat prima data in 2010, anual sunt premiati 10 profesori si antrenori, premiul constand dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemtoi, si o suma in valoare de 8.000 de lei.

Termen nominalizare 31 decembrie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.