Home Social Prima declaratie a MONICAI GABOR dupa moartea mamei sale

Prima declaratie a MONICAI GABOR dupa moartea mamei sale

Moni a revenit in tara in noaptea de vineri spre sambata. Dupa-amiaza a ajuns la Bacau, acolo unde se afla sicriul cu trupul neinsufletit al Veronicai Bulai, mama surorilor Gabor.

Dupa aflarea cutremuratoarei vesti a sfarsitului neasteptat al mamei sale, Monica Gabor a ramas impietrita de durere.

Daca Ramona a avut puterea de a multumi fanilor pentru sustinere, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare, Monica a ramas fara cuvinte.

Sambata dupa-amiaza, fosta doamna Columbeanu a reusit sa isi adune gandurile si a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj sfasietor despre mama ei.

„La revedere, mami! Iti doresc sa fii fericita in noua ta calatorie asa cum erai cu noi in fiecare zi. As da orice sa stiu ca nu ti-e teama! Sa ai parte de un drum spre cer presarat cu lumina dumnezeiasca! Te iubesc mult, vei ramane in inima mea pentru totdeauna, viata dupa viata”, a scris Monica Gabor.

Ea a fost ultima dintre cele trei surori care a ajuns la capataiul Veronicai Bulai, decedata joi, dupa ce a fost lovita in cap de un fragment de stanca in greutate de 7 kilograme.

Monica a sosit cu un avion de la Los Angeles in noaptea de vineri spre sambata si de pe Aeroportul „Henri Coanda” s-a indreptat direct spre Bacau, unde se afla depus trupul neinsufletit al mamei sale.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version