Home Sport Costica Stefanescu a fost inmormantat cu UN SOBOR DE PREOTI!

Costica Stefanescu a fost inmormantat cu UN SOBOR DE PREOTI!

Chiar daca nu a fost finalizata ancheta, deocamdata „ramane in picioare” varianta sinuciderii.

Fosta glorie a Universitatii Craiova Costica Stefanescu, care s-a sinucis saptamana aceasta, a fost inmormantat sambata, la Craiova, cu un sobor de preoti si onoruri militare.

Desi, potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Romane, sinucigasii nu pot avea parte de o slujba religioasa de inmormantare, iar datele anchetei de pana in acest moment demonstreaza ca fostul fotbalist s-a sinucis, acesta a avut parte de o slujba clasica de inmormantare.

Decizia se pare ca a  fost determinata de faptul ca vaduva lui Costica Stefanescu sustine ca acesta nu s-ar fi sinucis, informeaza RTV.

Astfel, slujba de inmormantare, care a avut loc la Cimitirul Sineasca din Craiova, a durat aproximativ jumatate de ora, la ceremonie participand zeci de persoane – rude, cunoscuti si fosti colegi din fotbal.

La inmormantare a sosit si fratele lui Costica Stefanescu, dar, deoarece acesta nu avea o relatie tocmai buna cu vaduva fotbalistului – a doua sotie a acestuia – cei doi s-au evitat.

Mai mult, fratele lui Costica Stefanescu este cel care sustine informatiile anchetatorilor si confirma ca fratele lui s-a sinucis, lasand in urma chiar si un bilet de adio.

Potrivit canoanelor Bisericii Ortodoxe Romane, de slujba crestineasca de inmormantare pot avea parte cei care s-au sinucis fiind sub influenta unor substante precum medicamentele sau drogurile, bolnavii psihic sau fetele si femeile care vor sa scape de viol.

Exit mobile version