Reteta de reveneala dupa sarbatori

salata de reveneala

Pentru ca, in timpul sarbatorilor care tocmai au trecut, ne-am ghiftuit cu zeci de tipuri de carnuri, care mai de care mai grase si mai periculoase pentru sanatate si silueta, a venit timpul pentru o reteta de reveneala.

Astfel, aveti nevoie de:
4 rosii coapte bine
2 castraveti fabio
2 cepe albe
1 ridiche alba
1/4 kg rucola
zeama de lamaie
ulei de masline
sare, piper, oregano, busuioc
Se taie toate legumele si se pun, impreuna, intr-o salatiera. Se adauga rucola, se pune ulei, sare, piper, oregano si busuioc si se acreste cu zeama de lamaie, dupa gust.
Pentru cei mai pofticiosi, se poate adauga niste branza feta sau telemea.
Se serveste rece, de preferat fara alte feluri de mancare, astfel incat tonusul hepatic sa revina la normal.
Pofta mare!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.